Totemuri ? Vrei sa devii vizibil ?

Aceasta metoda de promovare este aplicata acolo unde suportul pe materiale este prea mic, ori atunci cand locatiile se afla la distante mai mari fata de zonele circulate. Scopul totemurilor este de promovare si directionare catre anumite zone sau departamente.

Constructie

Realizarea totemurilor se face in felul urmator: Construirea unei structuri metalice (aluminiu, otel, fier) cu talpa de sustinere sau cu fixare in fundatie de beton. Fetele pot fi din materiale precum Bond, Plexiglas/Stiplex, Dibond, Policarbonat si Poliplan.

Litere volumetrice luminate din fata

Iluminarea totemurilor se realizeaza cu sisteme de electricitate complexe, de exemplu tuburi fluorescente, leduri, tuburi spectrale sau neoane clasice.

Totemurile neiluminate

In functie de grafica aleasa, acestea pot fi personalizate si se pot adauga litere volumetrice. Totemurile publicitare pot avea forme dintre cele mai diverse, cu fete curbate sau drepte, cu forme neregulate trpezoidale, conice sau rectangulare si pot avea diferite latimi si lungimi. Totemurile reprezinta o metoda originala de publicitate cu un design elegant, iar rezistenta la conditiile meteo ii ofera o durata de viata ridicata. Suplimentar se pot aplica diverse sigle, logo-uri, texte 3D cu iluminare independenta.