Casete Etalbond ? Vrei sa devii vizibil ?

Bondul este un material rezistent si este format din 2 placi de aluminiu iar in mijloc turnat plastic. Acest material are o rezistenta superioara fata de restul materialelor si se preteaza pentru casete illuminate partial. Fiind un material opac pot fi illuminate doar acele portiuni unde se decupeaza grafica.

Personalizarea placilor de bond se face fie prin decupare CNC fie prin personalizare cu autocolant sau lipit litere volumetrice confectionate din diferite materiale. Avantajele unei casete luminoase din bond decupat: Specificatii casete luminoase din bond decupat Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Casete etalbond cu sau fara volumetrie aplicata

Ofera un aspect deosebit, cu o iluminare selectiva in functie de litera sau sigla. Din punct de vedere constructiv, acest tip de reclama poate fi realizata prin diverse structuri metalice, urmand sa se aplice materialul din bond debitat la routerul CNC, urmand sa se placheze pe structura acesteia. Pe acest material compozit din bond se pot aplica litere din plexiglas, cu sau fara volumetrie, oferind un aspect vizual deosebit.