Expune-ti business-ul pe panouri publicitare! Ofera-i vizibilitatea pe care o merita!

Esti deja constient de importanta publicitatii outdoor! Stii ca acesta este urmatorul pas pentru ca business-ul tau sa devina si mai vizibil si sa atraga noi posibili clienti, cu ajutorul unor panouri publicitare. Specialistii logo3d sunt aici pentru a iti oferi consultanta gratuita si pentru a te ajuta sa alegi dintre toate tipurile de panouri publicitare, pe acela potrivit pentru tine. In functie de ceea ce ai nevoie poti alege intre un panou publicitar banner, un panou publicitar bond, un panou publicitar plexiglas sau un totem publicitar, luminat sau nu.

Oricare dintre aceste panouri publicitare poate servi scopului tau si poate completa perfect o campanie de marketing. Alege sa fii sub ochii tuturor, scoate-ti business-ul din anonimat si expune-l pe panouri publicitare. Nu vedem niciun motiv pentru care sa nu fii sus. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret si impreuna vom alege cea mai eficienta varianta pentru tine si business-ul tau!

Panou publicitar banner

Simpla plasare a unui banner publicitar intr-o zona cu trafic intens, populata de potentialii tai clienti, poate fi un demers extraordinar pentru o campanie outdoor reusita.  Orcarui banner publicitar i se poate spori vizibilitatea, cu ajutorul proiectoarelor. Avantajele unei casete luminoase cu fata din backlit banner: Specificatii casete luminoase cu fata din backlit banner Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Panou publicitar plexiglas

Acest panou publicitar este recomandat mai mult pentru interior. Montajul este usor de realizat, se prinde cu distantieri de perete. Procesul de personalizare este facil si se face cu ajutorul autocolantului printat. Avantajele unei casete luminoase cu fata din Plexiglas: Specificatii casete luminoase cu fata din Plexiglas Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Panou publicitar Bond

Aceste panouri publicitare au dubla utilitate: se pot monta atat  la interior cat si la exterior. Daca alegeti cea de a doua varianta si doriti vizibilitate pe timp de noapte, trebuie sa stiti ca exista posibilitatea de a lumina un panou publicitar bond cu ajutorul proiectoarelor. Avantajele unei casete luminoase din bond decupat: Specificatii casete luminoase din bond decupat Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Panou publicitar luminos sau neluminos

Aceste tipuri de reclame sunt prezente sub forma de afis. Se pot monta pe cladiri, la colturile strazilor, piete sau tractate de autovehicule. Sunt realizate din structura metalica cu diferite forme si pot fi placate cu mai multe tipuri de materiale cu ar fi poliplan, bond, etc. Iluminarea se poate face cu proiectoare din exteriorul panoului oferind o mai buna vizibilitate pe timp de noapte. La cerere, iluminarea se poate face cu module LED de tip bulb.