Autorizatie – Casete luminoase – Litere volumetrice – Panouri publicitare

Pentru ca uneori birocratia poate atrage dupa sine stres si mult timp pierdut, logo3d se poate ocupa, in locul tau, de toate demersurile necesare pentru obtinerea de autorizatie casete luminoase, autorizatie litere volumetrice, autorizatie panouri publicitare. Apeland la echipa noastra, in vederea obtinerii autorizatiilor necesare, vei economosi timp si iti vei usura munca. Noi deja avem experienta necesara, cunoastem procedurile care se impun si detinem toate informatiile, legate de acest subiect.

Ce trebuie sa stii daca ai nevoie de autorizatie casete luminoase, autorizatie litere volumetrice, autorizatie panouri publicitare?

Autorizatiile se elibereaza de Primariile de Sector ale Municipiului Bucuresti sau de Primaria Muncipiului Bucuresti ,in cazul in care reclama se va amplasa pe o cladire monument istoric, sau in zone protejate de Ministerul Culturii. In cazul in care se doreste amplasarea reclamei in alt oras, autorizatia se obtine de la Primaria orasului respectiv. Pentru montarea reclamelor pe cladirile cu risc seismic nu se poate obtine autorizatie.

Autorizatie casete luminoase, autorizatie litere volumetrice, autorizatie panouri publicitare pot primi doar acele reclame care respecta anumite norme: sistemele de prindere nu trebuie sa constituie sursa pentru accidente si nu afecteaza structura de rezistenta si functionarea, la modul general, a cladirii. Inainte de a obtine autorizatia este necesara o expertiza tehnica elaborata, realizata in conditiile legii, de catre experti atestati, precum si pregatirea documentatiei tehnice.

Orice reclama amplasata pe spatiu public are nevoie de autorizatie, in conformitate cu legile in vigoare. Ce trebuie sa faci daca ai nevoie de autorizatie casete luminoase, autorizatie litere volumetrice, autorizatie panouri publicitare? Apeleaza la echipa noastra, cere o oferta si vei obtine autorizatie casete luminoase, autorizatie litere volumetrice, autorizatie panouri publicitare, intr-un mod profesional, eficient si rapid.