Casete Luminoase? Vrei sa devii vizibil ?

Apeleaza acum serviciul de asistenta gratuita de la Logo3D pentru a stabili tipul de casete luminoase care ti se potriveste! Prin intermediul unei casete luminoase, firma ta va deveni mai vizibila, atat ziua, cat si noaptea, precum si mai atractiva pentru clienti. Cu ajutorul unei casete luminoase, locatia ta va iesi in evidenta, aceasta fiind una din cele mai eficiente solutii semnalistice luminoase pentru afacerea ta. Avem o gama variata de casete luminoase, de unde poti alege exact acele casete luminoase care se preteaza perfect afacerii tale.

Vrei sa devii vizibil? Vrei ca trecatorii sa te remarce si sa nu mai treaca indiferenti pe langa firma ta? Iti doresti sa ramai in mintea consumatorilor? Daca raspunsul la aceste intrebari este da, apeleaza acum pentru casete luminoase de la Logo3D. Prin montarea unei casete luminoase te faci remarcat, atragi atentia clientilor actuali sau potentiali si aduci un plus de valoare companiei tale. Logo3D se remarca prin productia de casete luminoase sau reclame luminoase la un raport calitate-pret accesibil. Apeleaza acum la Logo3D si ideile tale vor deveni realitate. Producem casete luminoase in diverse forme, indiferent de dimensiune si culoare. Pentru casete luminoase, folosim materiale de calitate si rezistente.

Punem accent pe calitate pentru confectionare si montarea unei casete luminoase. Cere acum o oferta de pret pentru casete luminoase! Specialistii logo3d te vor ajuta sa obtii cea mai buna solutie!

Casete luminoase cu fata din Backlit Banner

Acest tip de caseta luminoasa cu fata din Backlit Banner reprezinta una din variantele de casete luminoase ce pot fi produse la dimensiuni foarte mari ajungand pana la 50 metri lungime sau nelimitat prin imbinarea mai multor role de backlit banner. Avantajele unei casete luminoase cu fata din backlit banner: Specificatii casete luminoase cu fata din backlit banner Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Casete luminoase cu fata din Plexiglas

Caseta luminoasa cu fata din plexiglas ofera un aspect placut dar si o iluminare uniforma perfecta pe timp de noapte. Caseta luminoasa cu fata din plexiglas poate fi confectionata pana la 2m cu 3m, conditionati fiind de dimensiunea maxima a plexiglasului. Toate aceste casete ce depasesc aceasta dimensiune pot fi realizate modular, iar fata din plexiglas necesita imbinare uneori vizibila. Avantajele unei casete luminoase cu fata din Plexiglas: Specificatii casete luminoase cu fata din Plexiglas Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Casete luminoase din bond decupat.

Bondul este un material rezistent si este format din 2 placi de aluminiu iar in mijloc turnat plastic. Acest material are o rezistenta superioara fata de restul materialelor si se preteaza pentru casete illuminate partial. Fiind un material opac pot fi illuminate doar acele portiuni unde se decupeaza grafica.

Personalizarea placilor de bond se face fie prin decupare CNC fie prin personalizare cu autocolant sau lipit litere volumetrice confectionate din diferite materiale. Avantajele unei casete luminoase din bond decupat: Specificatii casete luminoase din bond decupat Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Casete luminoase Dubla Fata

Casetele luminoase dubla sunt montate in cant pe suprafata unui perete atat la intrare in locatie cat si in mall-uri. Acesta caseta se preteaza pentru locatiile unde ai trafic intens din dreapta si din stanga locatiei. Pot fi confectionate din mai multe tipuri de material: profile aluminiu  cu fata din Plexiglas sau backlit banner, casete luminoase dubla fata cu fata din bond decupat etc.

Avantajele unei casete luminoase dubla fata: Specificatii casete luminoase dubla fata Avem echipe de montaj permanent in Bucuresti dar la cerere putem asigura montajul atat in Romania cat si Europa.

Recomandari

Recomandam firmele luminoase din profil aluminiu cu iluminarea pe module led la exterior iar firmele luminoase din bond la interior

Exemple de Casete Luminoase